KAKO SE JE ZAČELO

Vsaka stvar ima svoj začetek. V bistvu, že vsak začetek ima svoj začetek. Če me vprašate, ali sem si še par let nazaj predstavljala, da bom nekoč na pragu mamice, bi zagotovo rekla, da ne vem, če mi bo namenjeno. Leta so minevala, partnerja, ki bi dal kvalitetno seme pa ni bilo od nikoder 🙈

Najhuje je, ko so me vsi spraševali, kako to da še nimaš otrok? JIH PAČ NIMAM, KAJ TE BRIGA (sem si mislila).

No in pri svojih 35 letih, ko že življenje reče zdaj bo pa zadnji čas če še kaj želiš v življenju, spoznam Andreja. 

Andrej, ki je 8 let mlajši od mene, ampak zrel za precej več od mene. In njegova velika želja je bila imeti družino. Z menoj. A sem zadela na loteriji?? 😂

Sledili so meseci dela na otročku. A plusa ni in ni bilo. Moja stresna služba mi nikakor ni dovolila, da bi se lahko sprostila in omogočila mojim jajčecem, da niso zategnjeni tako kot stranke v moji službi. 

In ko je prišel covid in prvi marčevski lockdown, se na palčki pojavi plus. 

Veselja se ni dalo opisati, oba sva bila presrečna in se že veselila in pripravljala z imeni na prihajajočo štručko. No veselje ni trajalo dolgo. Po 6 tednih sem namreč začela krvaveti in pikica je odšla za vedno. 

Moram vam povedati, da se je takrat obema sesul svet, pa vendar sva ostala toliko pozitivna in toliko optimistična, da sva razumno pogledala na situacijo in se ji zahvalila, da naju je je še bolj povezala. Vsekakor je tako moralo biti. 

Zakaj sem splavila? Rastočo maternico sem zamenjala za vnet mehur. Nepoznana bolečina. In s termoforjem med nogami, s katerim sem tudi spala, onemogočila bebici da se je pravilno razvijala. Ampak tega takrat ne veš. Tega nas ni nihče naučil. Zato nas je pa naučila izkušnja. 

Sledili so čudoviti dnevi polni dogodivščin in potepanj, najbolj pa sva se veselila odhoda na morje. In po vsem načrtovanju kako bova midva lepo uživala, kam vse bova šla, naju avgusta preseneti nov plus. 

To je bilo pa hitro!❤

Morje sva ujela zadnji trenutek, preden so nas dokončno zaklenili znotraj meja, nato pa so preiskave in pregledi pokazali, da je tokrat najina pikica močna in da se lepo razvija in da bom 11. Aprila 2021 postala prvič mamica.❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s