KDO SMO MI

Mala Tanja, nekoč pevka, katere glas je odmeval po vseh šolskih hodnikih, televizijskih popstarsov in eme na pop tv ter avstrijskih veselicah, vmes skoraj inženirka kemije, multilingvist in izdelovalka nakita, danes pozitivka, miselna govorka strani imej se rad in z nazivom mama čudoviti pupiki Amelii, s katero vsak dan znova odkrivam bistvo našega življenja in kaj je čista ljubezen. Tako neverjetno se mi vse skupaj zdi, da se skoraj vsak dan zahvalim, da mi je bilo dano dobiti to malo štručko, predvsem pa spoznati mojega dragega Andreja, ki je, ko me je spoznal, takoj vedel, da si želi z mano ustvariti družino.

Andrej, nekoč evropski popotnik, ki je želel odkrivati svet, pisec odličnega bloga o iskanju ljubezni, odličen strelec, ki je z amorjevo puščico ujel tudi mene in velik ljubitelj živali, je nekega dne prišel v mojo službo in me z uniformo in popolnim nasmehom očaral.

Sledilo je čudovito leto spoznavanja, potovanj in izletov, kjer sva vedno bolj spoznavala, da sva ustvarjena drug za drugega. Dokaj hitro sva oba vedela, da želiva družino in nekoga, ki nama bi vse življenje delal družbo.

Tako je 26.3.2021 k nama prišla Amelia. Čudovita, pridna pupika, ki nama vsak dan kaže smisel tega življenja in naju kot najino ogledalo še bolj uči povezovanja, premagovanja ovir in stremenja k najboljšim verzijam sebe.

Poleti 2022 se nam bo pridružila še ena mala štručka, za katero še izbirava ime. Zagotovo pa bodo takrat naša življenja še bolj polna ljubezni.

Vabljeni na naš planet!